WikiLeaks: ''..România, o țară sălbatică…''

”În România crizele nu sunt materiale, sunt psihologice”

Sa ne ridem cu romanii: Scandal cu usi rupte si geamuri sparte la sediul UGIR din Capitala – o femeie grav ranita


Un scandal a izbucnit, miercuri, la sediul Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR 1903) din Capitala.
Conflictul are loc intre membrii vechii si noii conduceri. Fostul presedinte, Cezar Coraci, a fortat intrarea in cladire, relateaza Antena 3. Sustinatorii acestuia au rupt usa de la intrare si au spart un geam.
O angajata a fost grav ranita in altercatie. O ambulanta a ajuns la fata locului si medicii ii acorda primul ajutor.
Cezar Coraci le-a arata jurnalistilor un document de la Ministerul Justitiei, care arata faptul ca nu a fost suspendat din functie la 24 august si este in continuare presedinte al UGIR 1903.
Actuala conducere, aflata sub bagheta lui Marius Opran, sustine ca Cezar Coraci ar fi contractat un proiect european in numele UGIR 1903, in care si-a implicat fiicele si alte rude prin alianta, fara a avea acordul confederatiei.
Industriasii, membrii din tabara vechii conduceri, au mai rupt doua usi, reusind sa ajunga pana la etajul doi al cladirii.
Intre timp, la sediul UGIR 1903 au sosit politistii, care au incercat sa opreasca scandalul iscat intre Marius Opran, actualul presedinte, si Cezar Coraci, fostul presedinte. In loc sa stea la discutii, cei doi au ridicat tonul, s-au jignit, apoi s-au alergat in jurul mesei din sala de sedinte. R1®

Reclame

Written by jonbustrom

septembrie 14, 2011 la 4:49 pm

Publicat în Uncategorized

%d blogeri au apreciat asta: