WikiLeaks: ''..România, o țară sălbatică…''

”În România crizele nu sunt materiale, sunt psihologice”

Predica de pe munte

leave a comment »


Romanian stamp of the Hotel Orizont, Predeal. ...

Image via Wikipedia

Basescu nu vrea nimic! De la analistii lu’ peste pina la prezentatorii tv, trecind, probabil, prin analistii serviciilor (citi or mai fi!), de fiecare data cind Basescu scoate o duda se dau de ceasul mortii sa rastalmaceasca sensul ascuns si profund al cuvintelor rostite din putul gindirii basesciane, de parca Basescu asta al nostru ar fi si el cinestiece profet biblic care vorbeste in dodii, si noi, prostimea, nu avem cum sa intelegem sensul ascuns, semantic, semiologic hermeneutic si axiologic al zicerilor prezidentiale. Apar si parazitii cotrocenisti care ne explica, pe unde mai apuca si ei, ca de fapt ceea ce nu intelegem noi, ailalti, e ca Basescu nu a zis ce-a zis, iar ce-am vazut si auzit noi cu ochii si cu urechile noastre e de fapt o rastalmacire propagandistica a mogulasilor jigariti de la Realitatea si Antena… Jalnic!
Cind de fapt Basescu nu vrea nimic! Ne arunca niste injuraturi printre dinti, golaneste (ba, puneti mina sa munciti, moarte functionarilor!, reforma statului (care stat?), modernizarea Romaniei…etc), dupa care o taie smechereste la circiuma, isi pune un wisky cu gheata si cu zaduf o trage printre dinti: ‘ti-ai dracu’!
Basescu chiar nu vrea nimic! Vrea doar sa-si vada de spritzurile tovarasesti cu care e bine obisnuit de pe vremea lui Ceausescu, sa-i cinte lautarii „Ana zorile…”, sa-si faca Revelionul la Orizont in Predeal cu tovarasii lui, sa mai faca niste spertzuri, sa mai frece ridichea la vreun chelner neascultator care si-a tras prea mult la bacsis fara sa imparta si, binenteles, sa evite pirnaia la meserie!
Pentru ca Basescu chiar nu vrea intr-adevar nimic! Si noi de ce-l bagam in seama?

PS O sa incerc anul acesta sa nu mai scriu/mentionez numele de Basescu… oare ce se v-a intimpla?

Reclame

Written by jonbustrom

ianuarie 2, 2011 la 12:13 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: