WikiLeaks: ''..România, o țară sălbatică…''

”În România crizele nu sunt materiale, sunt psihologice”

Laser, frate!

leave a comment »


Nicolae Ceauşescu, crop from the Carter pic

Image via Wikipedia

pe cind credeam ca nimic spectaculos nu se mai intimpla in sptiul carpatodanubianopontic, lehamitea deja cuprinzindu-ma agale sub forma unei plainci de renglote in asteptarea inceputului de an, le funeriu, ministrul analfetibizarii româniei, ne dadu una in moalele capului precum vader nefericitului sau fiu la magurele de pune de cel mai puternic laser din lume! sa sparie gândul!

de ceva vreme simt in ceafa respirind greu fantoma lui ceausescu care se aseaza peste romania, rinjindu-se. de la un egalitarism care nici nu era de conceput in societatea socialista multilateral dezvoltata, la proiecte aiuristice ce l-ar fi lasat si pe ceasca cu gura cascata. nici nu mai stii cum sa reactionezi – sa te sperii, sa fugi, sa-ti faci o cruce mare calugareasca sau doar sa te hlizesti… imi sta inima cit un purice cind vad pe cerul patriei zburind cite unul din ultimele miguri, sperind sa n-aiba vreo bomba armata pe el, dapai cind o sa aiba acces romulani magureleni sa se joace cu cel mai puternic laser din lume?

singura mea speranta e ca sa-l indreptam macar spre cine trebuie, ca poate asa scapam si noi si vom putea avea o viata normala aici, in cea mai laserita tara din lume. si acum o mostra din gindirea acestui darth vader al analfabetizarii româniei –
„Acest proiect de constructie de laser este un proiect care are in vedere doua aspecte stiintifice extrem de importante: dezvoltarea stiintifica necesara construirii unui laser atat de puternic este in sine un challenge, iar in Romania se va studia interactiunea unui laser de mare putere cu tot ceea ce tine de fizica atomica, de interactiunea laser – particule nucleare si particule atomice”

Probabil ca dupa Era Basescu tara va fi praf si pulbere fina si numai asa o vom putea reconstrui – studiind interactiune celui mai puternic laser cu praful si pulbera apres Basescu. Laser, Frate! Va astept la bulgari sa bem o bere cu rom negru…

PS – Interviu Victor Orban, prim ministrul Ungariei in Le Figaro

Rep – In biroul dumneavoastră, există două steaguri maghiare, dar nu drapelului european. Asta pentru că nu sunt încă „în baie?

Viktor Orban, prim-ministrul ungar. – Nu, pentru că eu sunt primul-ministru maghiar.

Reclame

Written by jonbustrom

decembrie 9, 2010 la 1:24 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: